Våra tjänster

Talk är experter på att kommunicera med telefonen som vårt bästa arbetsredskap. Allt som kan kommuniceras via telefon hjälper vi er gärna med. Nedan hittar ni exempel på vad vi kan göra för er. Men självklart är vi reda att hjälpa er med era specifika behov.

{ Fundraising }

Fundraising

Vi är specialister på fundraising och inom företaget finns mer än 30 års erfarenhet om hur man rekryterar trogna givare som ger långsiktigt via autogiro.

Fundraising via telefon är en mycket effektiv metod för att uppnå en personlig kontakt med givarna.

{ Svarstjänst }

Svarstjänst

Med vår grundläggande svarstjänst får ni hjälp att hantera era telefonsamtal, dygnet runt om ni vill. Våra välutbildade telefonister ger ett personligt och professionellt bemötande och ni missar inga viktiga samtal. Vi vidarebefordrar de samtal som ni bör ta med det samma.

{ Undersökningar }

Undersökningar

Vi utför alla typer av undersökningar som hjälper er att få en bättre förståelse för era befintliga eller potentiella kunder. Ni bestämmer vad vi ska ta reda på och vi utför det.

{ Leads }

Leads

Vi är återförsäljare till Europas största leadsleverantör av leads från Facebook och Instagram. Bearbeta personer som har ett genuint intresse av just era produkter eller tjänster.