Våra tjänster

Vi är specialister på att kommunicera med människor.

Våra tjänster passar företag och organisationer som vill kommunicera med sina kunder och intressenter. Våra kommunikatörerna är utbildade att lyssna på den de pratar med. Vi utför inga provisionsbaserade säljuppdrag. Kommunikatörerna har fasta timlöner och lagstadgade arbetsvillkor.

Dessa är några av de tjänster som vi kan hjälpa er med.

{ Fundraising }

Fundraising

Vi är specialister på fundraising och inom företaget finns mer än 30 års erfarenhet om hur man rekryterar trogna givare som ger långsiktigt via autogiro.

Fundraising via telefon är en bra metod för att uppnå en personlig kontakt med givarna och samla in mycket pengar på ett kostnadseffektiv sätt.

{ Kommunikationstjänster }

Kommunikation

Vi kan effektivisera er kommunikation

{ Svarstjänst }

Svarstjänst

Med vår grundläggande svarstjänst får ni hjälp att hantera era telefonsamtal, dygnet runt om ni vill. Våra välutbildade telefonister ger ett personligt och professionellt bemötande och ni missar inga viktiga samtal.

{ Leads }

Leads

Vi är återförsäljare till Europas största leadsleverantör av leads från Facebook och Instagram. Via leadsen kommer ni i kontakt med  personer som har ett genuint intresse av just era produkter eller tjänster.