Kommunikation

[vc_row][vc_column][ultimate_heading main_heading=”Kommunikation”][/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Vi kan hjälpa med och utföra den kommunikation som ni själva inte hinner med eller har personella resurser för att utföra. När ni anlitar Talk kan ni vara säkra på att informationen förs ut på ett tryggt och effektivt sätt.

Vi är flexibla och utför de uppdrag som ni vill bli avlastade med.

De kan till exempel vara att kontakta era kunder:

  • i syfte att samla in information
  • kundundersökningar
  • informera om något som ni snabbt vill få ut till er marknad

Ni får omedelbart feed-back från era kunder om vad det tycker i en speciell fråga eller vad de önskar sig för framtiden.

Vi har arbetat med kommunikation i mer än 30 år och vet vikten av att lyssna på de vi ringer upp. Vi gör ingen hård införsäljning av varor eller tjänster utan skapar långsiktiga relationer mellan våra uppdragsgivares kunder och deras marknader i syfte att även generera merförsäljning under lång tid.

Att arbeta med Talk är en trygghet för våra kunder. Vi vet hur vi ska kommunicera det som ni vill föra ut. Vi vet hur vi får en bra dialog genom ett bra och genomtänkt manus och vi vet hur rapportering och uppföljningen ska göras så att ni får ut maximalt av kommunikationen.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2197″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Kontakta oss…” color=”vista-blue” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-plug” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.talk-fundraising.se%2Fkontakt%2F|||”][/vc_column][/vc_row]