Välkommen till Talk Fundraising

Fundraising handlar om att via olika kanaler inspirera, motivera och involvera människor så att de blir givare och stödjer under lång tid.

TALK hjälper er med det!

Vi är specialister på fundraising och inom företaget finns mer än 30 års erfarenhet om hur man rekryterar trogna givare som ger långsiktigt via autogiro.

Vi ger er idéer och förslag på hur ni kan maximera intäkterna från engagerade och motiverade givare.

Vi håller oss uppdaterade om det senaste inom fundraising både nationellt och internationellt och erbjuder alltid den senaste tekniken och metoderna för fundraising.

Självklart följer vi även branschens etiska regler.

Medarbetare

Linnéa Wrigstedt

VD
SSE Master of Science in Business and Economics, Handelshögskolan

Min dröm har länge varit att få starta mitt eget företag inom fundraising – och att få bidra till att göra världen bättre!

Jag vet hur värdefullt det är för ideella organisationer att de får in pengar så att de kan utföra sina viktiga arbeten.

Under de senaste 20 åren har jag följt fundraisingbranschens utveckling. Jag har bl.a. arbetat som fundraisingchef i London. Mina 5 års studier vid Handelshögskolan kompletterade mina praktiska erfarenheter väl. Med denna plattform att stå på och en stark passion för fundraising har jag nu startat TALK Fundraising.

Thomas Wrigstedt

Verksamhetschef

Efter 5 år i branschen har jag verkligen hittat mitt kall i livet. Jag brinner verkligen för att göra det så enkelt som möjligt för era givare att ge pengar och samtidigt så enkelt som möjligt för er att ta emot dem.

Talk Fundraising

Vi hjälper er att utveckla er insamling